Start schrijfworkshops speciaal voor ouderen ‘Wat is de ideale kerst?’ (Extern)

Capaciteit: 0 mensen
Datum/Tijd: ma 2 december 2024, 11:00 - 13:30

Iedereen mijmert erover, heeft er ideeën bij, maar vrijwel niemand maakt het ooit mee: de ideale kerst. Hoe komt dat toch? En wat is het eigenlijk, een ideale kerst? Schrijfdocent Esther Bevers neemt ons in drie schrijfworkshops mee in een onderzoek naar de ideale kerst.

Want wat is dat nou, een ideale kerst? Het raakt aan allerlei onderwerpen: eenzaamheid, perfectionisme, schuld, schaamte, verlangen, rouw… dat ga je onderzoeken door de creatieve schrijfopdrachten van docent Esther Bevers.

HOE DOE JE MEE?

Je doet mee aan de workshops door je aan te melden via dit formulier en daarna een kaartje te kopen. Na het invullen en versturen van het formulier kom je op een pagina met een knop die naar de kaartverkoop leidt. Let op: er zijn twee prijzen voor de workshops.

Aangepaste prijs
De kostprijs voor de workshops en het bezoek aan de voorstelling is € 45,-. We willen graag dat de prijs geen belemmering is om mee te doen. Daarom is het mogelijk een aantal mensen mee te laten doen voor een aangepaste prijs van € 5,-. Dus kun je de prijs van € 45,- echt niet betalen, kies dan bij de kaartverkoop voor de aangepaste prijs. Kies je voor de aangepaste prijs, stuur dan ook een mail naar iris@wishfulsinging.nl en laat weten waarom je graag mee wil doen.

VOORSTELLING DE IDEALE KERST IN DE LIEVE VROUW

Zanggezelschap Wishful Singing speelt op dinsdag 10 december de voorstelling De ideale kerst in De Lieve Vrouw in Amersfoort. Dit wordt een tragikomische muziektheatervoorstelling met prachtige kerstmuziek en met teksten van en door schrijfster Nicolien Mizee. De prijs is inclusief het bezoek aan deze voorstelling.

Ga met de makers op zoek naar ‘dat echte kerstgevoel’ in deze tragikomische theatershow vol muziek.

De workshops zijn op maandagochtend van 11.00 – 12.30 uur in het Eemhuis.

 

 

Datum/Tijd: ma 2 december 2024, 11:00 - 13:30