De graalsboodschap van Abd-ru-shin, lezing door Michiel Matthes

4 plaatsen beschikbaar
Datum/Tijd: wo 16 oktober 2024, 15:00 - 16:30

DE GRAALSBOODSCHAP ‘IN HET LICHT DER WAARHEID’ VAN ABD-RU-SHIN

Sinds er mensen zijn op aarde hebben zij hulp en begeleiding gekregen uit hogere, geestelijke sferen. De helpers uit het verleden zijn ons goed bekend: Mozes, de profeten uit het Oude Testament, Jezus, Johannes de Doper, Mohammed, maar ook Lao-Tze, Zoroaster, Krisna, Boeddha en nog vele anderen. Deze helpers waren hoger ontwikkelde geesten, die incarneerden in een bepaald volk, om dit volk in geestelijk opzicht verder te helpen.

Deze hulp is echter niet beperkt gebleven tot een bepaalde periode, maar ook in de afgelopen tijd hebben wij als mensheid heel bijzondere hulp uit hogere sferen mogen ontvangen. In dit verband wijs ik graag op Abd-ru-shin, de auteursnaam van Oscar Ernst Bernhardt, een Duitser, die leefde van 1875 tot 1941. Abd-ru-shin heeft de Graalsboodschap ‘In het Licht der Waarheid’ geschreven waarmee hij de mensen nieuwe geestelijke inzichten aanreikt, die hen helpen om zich geestelijk verder te ontwikkelen.

In deze lezing zal Michiel Matthes verder ingaan op de volgende vragen:

  • de schrijver van de Graalsboodschap
  • de geschiedenis van de mensheid en haar geestelijke ontwikkeling
  • de structuur van de Schepping
  • de wetmatigheden in de Schepping en de invloed daarvan op de mens
  • de plaats van de mens in de Schepping
  • reïncarnatie, karma, verantwoordelijkheid, lot, vrije wil en de wetmatigheden, die op dit terrein gelden
  • de relatie tussen het leven na de dood en het leven op aarde
  • hoe toetsen we of iets waar of niet waar is? Goed of Fout?

Michiel Matthes
Michiel Matthes werd in 1950 in Bussum geboren in een protestante familie. Tijdens zijn studie in Wageningen in de periode 1968 – 1976 kwam hij in contact met het boek ‘In het Licht der Waarheid, Graalsboodschap’ van Abd-ru-shin en sinds die tijd was dat voor hem zijn geestelijke kompas.

Hij heeft in het ontwikkelingswerk gewerkt in Ethiopië en Kenya van 1976 tot 1980. Daarna heeft hij gewerkt voor Rabobank Nederland en de Unico Banking Group van 1981 tot 2005. In 2006 heeft hij in Brussel de Alliance for Childhood European Network Group opgericht en was daarvan voorzitter en directeur tot 2022. In 2006 richtte hij ook in het Europese Parlement de Working Group on the Quality of Childhood in Europe op. Het motto van dit initiatief : ‘Improving the Quality of Childhood in Europe’. Sinds 2018 woont hij weer in Nederland. Michiel is al een aantal jaren deelnemer van Power.

Inlichtingen : michiel.matthes@outlook.com ;  mobiel: 0645232323

Datum: woensdagmiddag 16 oktober, 15:00 – 16:30
Plaats: het Boekhuis, Zonnehof-Oost 15
Kosten € 6 pp
Aanmelden: via het aanmeldformulier hieronder

Max 30 deelnemers. Als de lezing vol geboekt is, dan graag een e-mail naar zingeving@power-amersfoort.nl (Heleen Barbas) om je op te geven voor de wachtlijst.

 

Datum/Tijd: wo 16 oktober 2024, 15:00 - 16:30

Deze activiteit is al geweest