Leefscan eigen woonsituatie

3 plaatsen beschikbaar
Datum/Tijd: wo 9 oktober 2024, 15:00 - 17:00

Wil je zo lang mogelijk aangenaam thuis blijven wonen? Heb je om dit te regelen wel eens een leefscan gemaakt van je eigen woonsituatie? Kan je zeggen dat je je zo optimaal als mogelijk op eventuele onaangename verrassingen hebt voorbereid? Zo nee dan is het goed om eens contact te hebben met mensen die veel ervaring hebben op woon-en leefgebied.

Kortgeleden wisselden wij met Leef3.nu hierover gedachten uit. We raakten onder de indruk van waar je allemaal over na kan denken. Er kwam naar voren dat Leef3.nu heel wat kan aanbieden passend bij Power deelnemers. Vanuit hun ervaring en deskundigheid helpen ze graag om na te denken over je woonsituatie als je ouder wordt. We willen tenslotte graag het leven zo prettig mogelijk blijven voortzetten.

Leef3.nu heeft aangeboden om in een bijeenkomst vrijblijvend met elkaar van gedachten te wisselen over de eigen leefsituaties en een zo prettig mogelijke toekomst. Hiervoor hebben we een prettig zaaltje in Zorgcentrum de Lichtenberg beschikbaar gekregen. Het zal naar verwachting een boeiende en interessante bijeenkomst worden. De gevraagde bijdrage van 3,75 euro is voor koffie en thee bij binnenkomst en in de pauze. Mocht je na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan. De betaalde € 3,75 kan om praktische redenen niet geretourneerd worden.

Locatie: Zorgcentrum De Lichtenberg: Utrechtseweg 293, 3818 EH Amersfoort. Inloop vanaf 14.30.
Aanmelden: Via het aanmeldformulier hieronder.

Coördinatoren Wonen & Zorg
Frank van den Tempel en Ine Jacet

Datum/Tijd: wo 9 oktober 2024, 15:00 - 17:00

Deze activiteit is al geweest