Uitnodiging Power zomerborrel

Deze activiteit is volgeboekt
Datum/Tijd: wo 28 augustus 2024, 16:00 - 18:30

Hiermee nodigen wij jullie allemaal van harte uit voor onze Power zomerborrel die gehouden wordt op woensdag 28 augustus a.s. van 16.00 – 18.30 uur bij Dutch Biz, De Genestetlaan 7, Amersfoort (Bergkwartier, Klein Zwitserland).

Wij hopen op een brede opkomst waarbij mensen die al heel lang POWER-deelnemer zijn en mensen die recenter zijn aangesloten, elkaar ontmoeten.

Zoals jullie weten hebben in het afgelopen jaar ruim 50 mensen binnen onze community zich gebogen over de vraag: hoe verder met Power? Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Dit heeft uitstekende ideeën opgeleverd, waarmee we verder zullen gaan.

Onder het motto: “met elkaar toekomst klaar” organiseren wij daarom de zomerborrel zodanig dat het weer een gezellig samenzijn wordt én dat we met elkaar een stap zetten in het concreet maken van de plannen.  Hoe blijven we de komende jaren een actieve en inspirerende gemeenschap voor een brede groep leden?  Geen verplichting, maar voor wie wil bijdragen: je bent van harte uitgenodigd om hieraan actief bij te dragen.  Hoe één en ander wordt vormgegeven, hoor je tijdens de zomerborrel.

De kosten zijn € 14,99 per persoon. Dit bedrag is inclusief één drankje en hapjes. De overige drankjes dienen voor vertrek met Dutch Biz afgerekend te worden. Wij verzoeken jullie dringend het bedrag van € 14,99 aan te houden en niet af te ronden, dit i.v.m. de administratieve afhandeling.

Capaciteit: 125 deelnemers

Gaarne aanmelden vóór maandag 26 augustus, via het aanmeldformulier hieronder.

Als de activiteit volgeboekt is, houden we een wachtlijst aan. Jullie kunnen in dat geval een e-mail sturen naar secretaris@power-amersfoort.nl.

 

Datum/Tijd: wo 28 augustus 2024, 16:00 - 18:30

Deze activiteit is al geweest
Deze activiteit is volgeboekt