De zomerborrel van 28 augustus heeft het maar weer eens laten zien: Power bruist! Naast veel gezellige ontmoetingen ligt er nu ook een uitgebreide lijst met ideeën, suggesties en concrete plannen voor activiteiten van (vooral) de meest recente nieuwe leden. Activiteiten die zoals de stickers lieten zien, ook op enthousiasme bij de andere aanwezigen konden rekenen. Mooi dat de uitkomsten ook in lijn zijn van de adviezen van de Toekomstwerkgroep Power.

Hoe nu verder? Niet als detectives in een potentieel moordmysterie – zoals “Jet van Vuren” de misdaadschrijfster onder de Power leden in haar verslag van de zomerborrel beschreef- maar wel met een open blik hebben we gekeken naar de uitkomsten. We hebben de rode draden gezocht en gevonden in de veelheid aan suggesties en ideeën. Daarover later een meer uitgebreid verslag. Conclusie nu is “momentum vasthouden en doorpakken”.  We zijn al gestart met concrete acties als het vernieuwen van de website, inclusief een activiteitenprikbord. En we gaan zorgen dat er op korte termijn ondersteuning komt voor nieuwe leden zodat zij snel en goed hun weg vinden in de Power community.  Daarbij zullen nieuwe leden zeker ook zelf betrokken worden.

En zo leuk! De eerste activiteiten uit de lijst gaan van start: zie de uitnodiging voor de lezing over domotica door Erik de Bruin (donderdag 7 november).  We werken al aan een snel vervolg met de dichtersgroep, de stadswandelingen, de kookworkshop en de bordspelletjes. En we gaan zeker kijken of dat ook in het weekend mogelijk is. Kortom, Power bruist en bubbelt verder. Wordt vervolgd!