HET IS GELUKT!!

Begin dit jaar gaf Wil Reijs te kennen dat hij per 1 september ging stoppen met zijn werk als coördinator sportief /wandelen.
10 Jaar lang heeft hij met veel enthousiasme de wandelgroep begeleid. In 2014 is hij met dit onderdeel begonnen en onder zijn leiding is het uitgegroeid tot wat het nu nog steeds is: een grote groep met enthousiaste wandelaars die de korte, middellange, lange en meerdaagse wandelingen organiseert en begeleidt.

De laatste jaren liepen Wil en Coby van Rooyen de korte wandelingen.
Gelukkig hebben we in de persoon van Sylvia van Velzen een goede vervangster voor Wil gevonden. Zij neemt de korte wandeling op de dinsdag over.
De vervanging van coördinator sportief duurde wat langer, maar na een aantal oproepen in de Nieuwsbrief hebben we nu een opvolger gevonden in de persoon van René Borkus en daarmee zijn we weer compleet.

Welkom René, we wensen je een mooie tijd toe bij onze groep.

Hierbij een introductie van René:
Al sinds de jaren `70 ben ik een fervent (berg)wandelaar. Daarom had ik interesse in de wandelactiviteiten van POWER en heb ik gereageerd op de taak die Wil Reijs tot nu toe deed, coördinatie van de wandelingen. En dan vooral de middellange en lange wandelingen.

Ik hoop zelf regelmatig mee te wandelen en veel van de deelnemers in de komende tijd te ontmoeten. Dat is ook de tweede reden dat ik dit wil gaan doen: nieuwe mensen ontmoeten die van wandelen houden. Ik woon `pas’ sinds 2016 in Amersfoort en heb hier dus geen levenslang netwerk opgebouwd en probeer op deze manier en met vrijwilligerswerk mijn netwerk uit te breiden.  Sinds kort woon ik in een senioren-appartement aan de Bosweg/Zandbergenlaan en probeer daar mijn draai te vinden. Ik kan hier zo het bos in wandelen.

Vriendelijke groet en hopelijk tot gauw bij een van de activiteiten van Power en met name bij de wandelingen,
René Borkus.